Kolubara GAS

Gasna tehnika

Projektno-Tehnička Ekspertiza, Montaža, Ugradnja i Održavanje

S našim dugogodišnjim iskustvom, visokostručnim kadrom i neophodnim ovlašćenjima, garantujemo uspešan rad u svim segmentima gasne tehnike. Naša posvećenost kvalitetu, pojedinačnim licencama inženjera i tehničara, čini nas pouzdanim partnerom u implementaciji i održavanju gasnih sistema.

Obezbeđujemo 24/7 dežurstvo ovlašćenih servisera sa bogatim iskustvom u kontroli i ispitivanju gasnih instalacija i opreme. Naš tim ne samo što osigurava pouzdan rad sistema već i brzo interveniše u slučaju kvarova, obezbeđujući minimalno vreme nedostupnosti.

1. Prirodni Gas

Priključni Gasovodi: Projektujemo i izvodimo sigurne i efikasne priključne gasovode.
Merno-Regulacione Stanice: Implementiramo moderna rešenja za precizno merenje i regulisanje gasnog pritiska.

Unutrašnja Gasna Instalacija: Pružamo kompletnu podršku u projektovanju i implementaciji unutrašnjih gasnih instalacija.

Gasne Rampe, Gasni Gorionici, Gasni Potrošači: Stručnost u dizajnu i postavljanju opreme za efikasnu upotrebu prirodnog gasa.

Gasne Kotlarnice: Projektujemo i održavamo savremene gasne kotlarnice, omogućavajući energetsku efikasnost.

Elaborati o Lokaciji: Pružamo stručne elaboracije o lokaciji kao deo kompletnog servisnog paketa.

2. Tečni Naftni Gas

Projektno-Tehnička Ekspertiza, Montaža, Ugradnja i Održavanje

Skladišno-Rezervoarski Prostor: Projektujemo i implementiramo bezbedne skladišno-rezervoarske prostore za tečni naftni gas.

Isparivačko-Redukcione Stanice: Stručno postavljamo isparivačko-redukcione stanice za optimalno korišćenje tečnog naftnog gasa.

Unutrašnja Gasna Instalacija: Pružamo kompletnu podršku u projektovanju i implementaciji unutrašnjih gasnih instalacija.

Gasne Rampe, Gasni Gorionici, Gasni Potrošači: Implementiramo i održavamo opremu za tečni naftni gas u skladu sa najvišim standardima.

Gasne Kotlarnice: Obezbeđujemo efikasnost i sigurnost u radu gasnih kotlarnica.

Scroll to Top