Posvećenost kvalitetu

Ko smo mi ?

KOLUBARA – GAS“ d.o.o. – Vaš Partner u Inženjeringu za Protivpožarnu Zaštitu, Gasnu Tehniku i Energetiku

Sa ponosom predstavljamo „KOLUBARA – GAS“ d.o.o., firmu sa više od tri decenije iskustva i stručnosti u oblastima projektovanja, izvođenja radova, i konsaltinga u domenima protivpožarne zaštite, gasne tehnike i energetike.

Naš stručni tim, sa radom započetim 1992. godine, broji preko 500 uspešno izrađenih projekata u oblastima zaštite od požara, gasnih, termotehničkih i elektroinstalacija. Takođe, izradili smo mnogo glavnih projekata za stambene, poslovne i industrijske objekte, projekata za izvođenje, i projekata izvedenih objekata.

„Ponosimo se činjenicom da možemo da ponudimo ključ u ruke inženjering usluge u termoenergetskim, protivpožarnim i gasnim instalacijama i postrojenjima.

Pored projektovanja i izvođenja, „KOLUBARA – GAS“ vrši redovne i periodične preglede unutrašnjih gasnih instalacija i gasne opreme. Naša moderno opremljena ekipa je neprekidno na raspolaganju kako bi rešavala kvarove ili druge probleme u radu.

Naša posvećenost kvalitetu i sigurnosti je duboko ukorenjena u našem poslovanju, što je potvrđeno sertifikatom ISO 9001:2008.

S našim visoko stručnim i specijalizovanim kadrom, kao i obimnim iskustvom u različitim oblastima delatnosti, garantujemo pružanje najkvalitetnijih inženjering usluga, posebno u oblastima:

A. Protivpožarna zaštita
B. Gasna tehnika
C. Energetika
D. Tehnička dokumentacija
E. Legalizacija
F. Tehnička kontrola projektne dokumentacije
G. Stručni nadzor
H. Tehnički pregled objekata
I. Tehnička dokumentacija za građevinsku dozvolu

Projekti u oblasti zaštite od požara i servisiranje protivpožarne opreme obavljaju se uz odgovarajuća odobrenja i rešenja:

– Ovlašćenje za izradu glavnog projekta zaštite od požara i plana zaštite od požara
– Rešenje za obavljanje poslova unapređenja zaštite od požara
– Rešenje za obavljanje poslova kontrolnog ispitivanja i servisiranja stabilnih sistema za dojavu i gašenje požara, ručnih i prevoznih aparata za gašenje požara, merenje pritiska i protočnog kapaciteta vode u hidrantskoj mreži

Poslovi kontrole gasne opreme i pregleda unutrašnjih gasnih instalacija sprovode se na osnovu odobrenja:

– Rešenje za obavljanje poslova održavanja unutrašnjih gasnih instalacija.

Scroll to Top